O nama


Agencija PROFITIM je registrovana 2003.godine kao porodična firma. Trudimo se da radimo po standardima koji su korektni, profesionalni i važe za jedno uređeno društvo. Prihvatamo i primenjujemo sva pozitivna iskustva i naša i drugih agencija i preduzeća koja se bave posredovanjem u prometu nekretnina i sa njima sarađujemo u cilju stvaranja uslova i poboljšanja načina rada na tržištu nekretnina.

PROFITIM je član i jedan od osnivača Udruženja „KLASTER NEKRETNINE“ osnovano uz podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije www.klasternekretnine.gov.rs www.klasternekretnine.com i Grupacije posrednika u prometu nepokretnosti Srbije u Privrednoj komori Srbije kojom predsedava od njenog osnivanja 2011. godine www.pks.rs/gppn. Uz velike napore i odricanja učestvovali smo u kreiranju, predlaganju i usvajanju Zakona o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti i tako pokazali da posao kojim se bavimo želimo i možemo da podignemo na viši nivo.

PROFITIM posreduje kod kupovine, prodaje, najma, ili zamene nekretnine između kupca, odnosno stranke koja potražuje nekretninu, i prodavaca odnosno stranke koja otuđuje nekretninu.

Agencija će obaviti radnje radi prezentacije nekretnine na tržištu kako bi dovela u vezu prodavca i kupca, odnosno obavila usluge posredovanja. Smatra se da je agencija obavila osnovne usluge posredovanja kada je omogućila vezu između prodavca i kupca, odnosno vodila kupca u razgledanje nekretnine ili organizovala susret između kupca i prodavca radi pregovora za zaključenje kupoprodajnog ugovora.

Naša agencija nosi naziv PROFITIM i to joj u pravom smislu reči i pripada. Podrazumeva maksimalnu profesionalnu uslugu uz punu pravnu sigurnost, brzu i zadovoljavajuću prodaju i kupovinu nekretnine. Nećemo reći da smo najbolji, puštamo da rezultati govore za nas!

IME I PREZIME OSNIVAČA Tamara Borić
POSLOVNO IME PROFITIM
DELATNOST 6831 – delatnost agencija za nekretnine
SEDIŠTE Bulevar Mihaila Pupina br.9, Novi Beograd
MATIČNI BROJ 56076590
PIB 103086495
DATUM REGISTRACIJE 06.11.2003. godine
REŠENJE II-313-6314/2003 06.11.2003.
REGISTAR PRIVREDNIH SUBJEKATA /APR/ Broj BP 42808/06
UPISAN U REGISTAR POSREDNIKA /MTT/.. Broj 002 /09.5.2015.godine/
Web adresa www.profitim.com
E-mail office@profitim.com